23.09.2017
Maksutavat Kauppakamari

 

Syyskuun kampanjat:

MIgra Cap Migreeninhoitopäähine

MIgra Cap Migreeninhoitopäähine
MIgra Cap Migreeninhoitopäähine MIgra Cap Migreeninhoitopäähine MIgra Cap Migreeninhoitopäähine MIgra Cap Migreeninhoitopäähine MIgra Cap Migreeninhoitopäähine
Tuotekoodi: B011
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 89,90€ 44,90€
Veroton: 36,21€
Määrä:  Lisää koriin

MIgra Cap Migreeninhoitopäähine

migreeni

Migra Cap Migreenipäähine tarjoaa lääkkeettömän ja turvallisen ratkaisun kun kyseessä on migreeni tai päänsärky.

Migra Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja pimeähoito, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenin lievittämisessä. Ergonomisesti suunniteltu, joustavasta ja miellyttäväntuntuisesta lykrasta valmistettu Migra Cap sopii kaikille. Päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät geelipussit on asetettu kriittisiin migreenikipukohtiin: otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Migra Capissa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta. Suomen Migreeniyhdistys Ry suosittelee Migra Capin käyttöä migreenin oireiden lievittämisessä.

Migreenipäähine asetetaan jääkaappiin tai pakastimeen (max. -18°C) kylmenemään riippuen toivotusta kylmyysasteesta. Päähineen sisällä olevat geelipussit eivät jäädy tai kovetu pakastimessa. Migra Cap pysyy kylmänä n. 40 minuuttia yhtäjaksoisessa käytössä.

Migra Capin on kehittänyt vaikeasta migreenistä kärsinyt henkilö. Migra Capista tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa Iso-Britanniassa Migrane Action Association UK - migreeniyhdistyksen jäsenistä kahdeksan kymmenestä koki saavansa Migra Capin käytöstä merkittävää helpotusta migreenikohtauksiin.

Migreenin lisäksi Migra Capin käytöstä on saatu hyviä kokemuksia tensio- ja kolmoishermosäryn, poskiontelovaivojen, MS - oireiden, menopaussin ja urheiluvammojen hoidossa. Turvallinen raskaudenaikaisten päänsärkyjen hoitoon ja erinomainen apu juhlinnan jälkeiseen olotilaan! Toisin kuin lääkkeet, Migra Cap ei aiheuta sivuvaikutuksia!

Tietoa migreenistä

  • arviolta yksi kymmenestä kärsii migreenistä
  • oireet alkavat n. 10-46 vuoden iässä
  • migreeni voi periytyä
  • Migra Capin tehokkuus migreenin hoidossa on osoitettu olevan 81%

 

Mitä migreeni on

Migreeni on sairaus jonka oireita ovat rajut, kohtaukselliset päänsäryt, jotka johtuvat aivorungon hermotumakkeen häiriöstä. Kohtauksia edeltää usein väsymys, makeanhimo ja mielialamuutokset. Oireisiin saattaa kuulua myös aura eli näköhäiriöitä. Useimmiten migreeni alkaa kuitenkin ilman esioireita kovana, toispuoleisena ja sykkivänä päänsärkynä, jota seuraa pahoinvointi ja oksentelu. Oireita helpottavat lepo sekä viileä ja pimeä ympäristö.

Erityishuomiot: Suosittelemme kääntymään lääkärin puoleen mikäli teillä ilmenee:

  • aikaisemmin esiintymätöntä migreeniä/päänsärkyä
  • aikaisemmat oireet pahenevat
  • käytössänne on säännöllinen lääkitys (esim. diabetes, sydän/verenkierto)
  • ei vauvoille

 

Tutkimus osoittaa "jäähatun" auttavan myös unettomuuteen. Lue artikkeli

Migra Cap tutkimus

 

Migra Cap on CE -merkitty terveydenhuollon tarvike. Väri musta. Valmistusmaa Iso-Britannia. Maahantuonti / jakelu LabTex Oy

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:LabTex Oy | Pulttitie 12 00880 Helsinki Finland | gsm:+358 (0) 505 115 324 | info@labtex.fi | 2017