23.09.2017
Maksutavat Kauppakamari

 

Syyskuun kampanjat:

Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made

Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made
Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made
Tuotekoodi: A014
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 119,00€ 89,00€
Veroton: 71,77€

Vaihtoehdot


* Somnofit:

Määrä:  Lisää koriin

Uniapneakisko Somnofit® - Swiss made

Innovatiivinen ratkaisu uniapneaan ja kuorsaukseen!

Somnofit:n vaikutus perustuu laitteen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta hengitystiet pysyvät avoimena nukuttaessa. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja uniapneaa. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus- ja uniapneaoireet syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofit -laitteen avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa eikä kieli valu nieluun. Hoidon kannalta on tärkeää, että hoitava lääkäri on diagnosoinut uniapnean ja suosittelee suukojeen käyttöä. Somnofit kuorsaus- ja uniapneakiskon muotoilu ja sovitus suoritetaan vaivattomasti kotona vain muutamissa minuuteissa. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla suukoje voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Mm. Hammaslääkärit Antti Pihakari, Tiina-Riitta Vuorjoki, Kari Kivi, Ulla Kotiranta, Kari Väätäinen, Paula Makkonen, Pirjo Savolainen, Merja Laurila ja Sirkka Halinen suosittelevat Somnofit suukojetta ensisijaiseksi hoitomuodoksi lievään ja keskivaikeaan uniapneaan.

The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojeen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla Somnofit kisko voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Hoitamaton uniapnea eli ylähengitysteiden ahtautumisesta johtuvat unenaikaiset hengityskatkokset moninkertaistavat sydäninfarktin sekä verenpaine- ja sepelvaltimotaudin vaaraa sekä lisäävät riskiä sairastua tyypin II diabetekseen. Lyhyemmällä aikavälillä väsymys, päänsärky, muistihäiriöt ja kohonnut verenpaine voivat kertoa uniapneasta. Oireita pahentavia tekijöitä ovat mm. ylipaino, alkoholi ja tupakka, epäsäännölliset elintavat ja selällä nukkuminen.

Somnofit on alkuperäinen sveitsiläsvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Kiskot muovautuvat käyttäjän suuhun sopiviksi kuumennettaessa. Pehmeän materiaalin ansiosta laite ei aiheuta hiertymiä suuhun tai leuan nivelten kipeytymistä. Materiaali on väriaineeton ja sen allergeenit on minimoitu. Kiskot muodostuvat kahdesta muotista (ylä- ja alaleuka) ja säädettävistä hihnoista.

Kiskomuotit asetetaan kuumaan veteen, jolloin materiaalista tulee helposti muovattavaa. Pakkauksen mukana on lämpömittari veden lämmön tarkistamiseksi. Kiskot asetetaan suuhun ylä- ja alahammasrivistöjen päälle ja purraan yhteen, jolloin ne muotoutuvat käyttäjälle sopiviksi. Lopuksi muotit yhdistetään hihnalla, joka vetää alaleukaa hieman eteenpäin. Tämän jälkeen kiskomuotit ovat valmiit käytettäväksi. Muotit voidaan tarvittaessa lämmittää ja muovailla uudestaan. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Totuttelu kiskojen kanssa nukkumiseen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Somnofit ei sovellu henkilöille, joilla on proteesi tai heikosti kiinnitettyjä hammasimplantteja. Lue lisätietoja kohdasta Käyttöohje. Somnofit esite. Valmistusmaa: Sveitsi, maahantuonti: LabTex Oy.

Lisätietoja | Käyttöohje | Hoito-ohje

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:LabTex Oy | Pulttitie 12 00880 Helsinki Finland | gsm:+358 (0) 505 115 324 | info@labtex.fi | 2017