22.07.2017
Maksutavat Kauppakamari

 

Heinäkuun kampanjat:

Spine Gym

Spine Gym
Tuotekoodi: spine gym
Saatavuus: Tuotetta ei ole varastossa
Hinta: 265,00€
Veroton: 213,71€
Määrä:  Lisää koriin

Spine Gym

Spinegym Selkäsi hyvinvointiin

SpineGym kuntolaite tarjoaa täysin uudenlaisen tavan selän ja keskivartalon harjoittamiseen helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kotona, työpaikalla tai kuntosalilla. SpineGym on kehitetty yhteistyössä selkäasiantuntijoiden kanssa ja se on terveysalan ammattilaisten testaama.
 
Harjoitus vie vain muutaman minuutin päivässä ja se voidaan suorittaa normaalivaatetuksessa vaikka kotona televisiota katsellessa. SpineGym on Suomessa suunniteltu ja kansainvälisesti patentoitu laatutuote ja sillä on 3 vuoden takuu. Laite on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion niin ammattilaisten kuin yksityishenkilöidenkin käytössä. Kansallisista instituutioistamme laite on jo käytössä mm. Eduskunnassa, Kansallisoopperassa ja Kansallisteatterissa.
 
SpineGym toimitetaan kätevässä kantokassissa ja sen kokoaminen sujuu helposti ja nopeasti, ilman työkaluja. Laite painaa kasseineen vain n. 3,5 kg. Jalustan koko on 36 x 45 cm. Mukana toimitetaan kuvitettu käyttöohje sekä käyttöohjevideo DVD:llä.
 
 
SpineGym voimistaa niin nikamien kiertoon kuin selän ja etu- ja takataivutukseen tarvittavia pieniä ja suuria selän lihaksia, auttaen näin pitämään hyvänä selän normaaliliikkuvuuden ja lihasvoivan potilaan iäistä riippumatta. SpineGym on helposti koottavissa ja sisältää hyvän käyttöohjeen, sitä oppii käyttämään lyhyenkin harjoittelun jälkeen ja sen voi helposti ottaa mukaansa tai säilyttää kätevästi kotona.
 
Selkävaivoja potee lähes jokainen jossain elämänsä vaiheessa. SpineGymin säännöllinen käyttö voi ehkäistä vaivoja iästä riippumatta. Sen helppokäyttöisyys on tehokas motivoija kenelle tahansa, kasvavalle nuorelle, kiireiselle työssäkäyvälle sekä myös seniorille.
 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:LabTex Oy | Pulttitie 12 00880 Helsinki Finland | gsm:+358 (0) 505 115 324 | info@labtex.fi | 2017